Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2018 06:56 - Елън Мъск ще стигне Марс, само като пратен в първата затворническа колония там...
Автор: koshava Категория: Технологии   
Прочетен: 4748 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Мъск е новата звезда на американската мечта. Но ако се вгледате внимателно в дейността му, ще видите, че прави само пирамиди. "Тесла" например е пирамида, защото се крие обективната научна истина, че днешните батерии са пълен боклук и не стават за задвижване на кола. Те едни телефони не могат да изкарат 3 дни, какво остава за кола. Мъск създава илюзия, всички се втурват, накрая ще си продаде акциите, а след това пазарът ще рухне. Като се види, че НЕ СЪЩЕСТВУВА батерия, която да осигури качествено захранване на автомобил. И най-вече - когато батерия на стойност 8 хиляди евро се наложи да се сменя след 3 години, което ще направи цената на километър буквално космическа. Наскоро "Топ Гиър" направиха тест с 2 електромобила, различни от Тесла (защото Мъск веднага им завежда дела и блокира предаванията). И двата се оказаха пълна катастрофа. "Това няма да е колата на бъдещето", установи експериментът. Нито като километри, нито като бърз заряд се оказаха читави. При ракетите Мъск прави друга измама. Той твърди, че цените му са ниски, заради многократните изстрелвания. Но това е лъжа. Този модел е изчисляван още преди 30 години. Многократните ракети изискват гориво за връщане, и са по-тежки - например имат крила. Това намалява размера на полезния товар. Т.е. ТЕ НЕ СА ПО-ЕВТИНИ. Но какво прави Мъск - обявява ги за по-евтини, и наистина пуска по-ниски цени. Реално ги финансира с пари от военните и от НАСА (което и руснаците посочиха). Но е факт, че временно цените са по-ниски. Но това реално е дъмпинг. Абсурд са глупостите, че ще изстрелва десетки пъти една ракета. Ако я изстреля 3-4 пъти ще е чудо. НО НЯМА ДА Е ПО-ЕВТИНО! Тази сметка отдавна е направена. Совалките трябваше да са по-евтините. Нали са за многократно използване. Оказаха се в пъти по-скъпи и самите американци ги спряха. В крайна сметка, Мъск няма да стигне до Марс. По-вероятно е да стигне там като клиент на първата затворническа колония на Марс... Един друг герой - Бърни Мадоф, и той беше "топ-предприемач" и най-голямата звезда на Уолстрийт. В момента излежава 150 годишна присъда за измами...
Добри Божилов 18-11-2018



Гласувай:
6



1. vaquero - koshava,
19.11.2018 07:22
Измамите винаги са съпътствали пазарната икономика.
цитирай
2. pando - Една от многото лисици
19.11.2018 08:49
Които искат да забогатеят от наивността и невежеството на хората.....
цитирай
3. olivie - появила се е една анкета
19.11.2018 09:05
която възражда/сондира идеята за термоядрен реактор построен във Франция с пари (кражба) от целия ЕС. Това също е неосъществима идея, защото е необходимо стабилно магнитно поле, което държи синтеза далеч от стените на реактора. А генераторите на КешЕ кво стана там? Защо мълчат участниците в конференцията му във Варна? А генераторите на студен синтез дето ОБама беше дал лиценза на китайците? Ами инвеститорите в италианската компания които снесоха по 1000 евро за да се запишат за вълшебните куфарчета? Има двг/генератор, който може да задвижва кола и е голям колкото този на Тесла (но не присвоената марка, а онзи истинския) В Германия цяло село се електроснабдява с елстатика - генератор произвеждащ ток от магнитгно поле, но петроладжиите са още явно прекалено силни.... Дори Зав залита по елдвигател-колело и съветва за народни инвестиции, а не отваря нета, че китайците отдавна напълниха света с такъв. Въобще ВНИМАВАЙТЕ!
цитирай
4. truthful - Елън Мъск както и NASA, ESA и др. са си ...
19.11.2018 12:38
Елън Мъск както и NASA, ESA и др. са си отдавна лъжци и са прибрали трилиони долари. Защо и как? Защото Земята не е кълбо(на него вода няма как да стои въпреки измисления закон за гравитацията), тя е плоска и над нея има капак - наречен небесна твърд("свода небесен" според Ботев), над който има вода, заради която небето е синьо. Под Земята също има вода. Звездите са вид холограми. никой не кацал на Луната, няма и да кацне.
Та, къде са летяли и летят ракети и космонавти? Всичките материали за Космоса снимки и видеа са фалшификация, която в днешно време става лесно с програми на компютър. Но едни големи пари се дават за космонавтика, а тя фалшива и измамна, т.е. това е кражба с измама.
За ел. двигатели с батерии и други източници на енергия наречени свободни трудно ще видят бял свят, защото те "освобождават" и не те правят зависим.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1747144
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031